Tribune Parastatalen Zeewezen en Kulturele Aktiviteiten (Brussel: ACOD)
"Voortzetting van: De Tribune van Ministeries en Parastatalen Andere titel: (1968-jun 1987) Tribune (van de ACOD) Sector Parastatalen"