fo020646: 100 jaar Socialistische Internationale
"Zwart-witfoto van de Gentse BSP-praalwagen in de grote optocht ter gelegenheid van 100 jaar Socialistische Internationale op 6 september 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"