af015367: Yolocamba I-Ta, canciones revolucionarias de El Salvador
"Affiche uitgegeven voor solidariteit met de Salvadoranen. Afbeelding: zwart-witfoto's van de muziekgroep Yolocamba I Ta, van Salvadoraanse boeren en van Salvadoraanse rebellen. Tekst: YOLOCAMBA I-TA canciones revolucionarias de EL SALVADOR. La Rebeldía de la siembra (Rebéllion des semailles) (The rebellion of the sowing) (Rebellie van de zaaitijd). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"