fo008813: Staking CMB
"Zwart-witfoto van een staking van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België). Zicht op een optocht in de straten van Luik, jaren 1960. Opschrift op spandoek: Pays de Charleroi, c'est toi que je préfère. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"