RIP : aspecten van 200 jaar begrafeniscultuur in Vlaanderen - Ingels, Tamara; Coenegrachts, Kris; De Spiegeleer, Christoph; Tyssens, Jeffrey (Gent: Liberaal Archief; Gent: Academia Press, 2015)
"Tamara Ingels (red.) ; Met bijdragen van Kris Coenegrachts, Christoph De Spiegeleer, Marc Jacobs, Jeffrey Tyssens... et al. Publicatie naar aanleiding van de tentoonstelling in het Provinciaal cultuurcentrum Caermersklooster in Gent van 23 april tot en met 14 juni 2015"