te001885: Veel volk - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen in De Wereld Morgen van 13 december 1974. Eveneens verschenen in Demain Le Monde van 13 december 1974. Tekening uit 4 delen. In het bovenste deel staat; 1700 met een handjevol mensen bij. Daaronder 1850, aantal mensen is al verdubbeld. Daaronder 1950, overrompeling van mensen. Onderste deel 2000 is volledig zwart... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"