fo007338: Betoging tegen het fascisme in Hemiksem
"Zwart-witfoto van een betoging tegen het fascisme in Hemiksem, jaren 1930. Er wordt een spandoek gedragen met opschrift: Arbeiders op ten strijde tegen het fascisme! FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"