fo009297: Huisvesting
"Zwart-witfoto van een ingang van een beluik op het Fabriekplein 51 (St-Vincentiusplein) in Gent. Opschrift: Huis Fabriekplein nr 51. Werd onbewoonbaar verklaard op 8 maart 1935 (door bouwvalligheid). Werd in goede staat gebracht rond juni 1935. Beluik. St-Vincentiusplein (Fabrieksplein) nr 37-38-39 (3 huizen) - Huisnr 51 Fabriekplein (voorhuis) poort rechts ingang van beluikgelegen Fabriekplein 53-54-55. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"