vl000961: Fédération Nationale du Verre, 1906-1912, Syndicat de Seraing - Maison Du Peuple
"Een vlag van de Fédération Nationale du Verre, 1906-1912, Syndicat de Seraing. Centraal op het rode veld staat het opschrift. Rode franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"