fo030521: Gert Dooreman; Beeldende kunst - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van grafisch vormgever, typograaf en illustrator Gert Dooreman. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"