fo020829: Sociale huisvesting - Trinquet, Julien
"Zwart-witfoto van de nieuwe sociale appartementen in de wijk Nieuw Gent. Deze woonblokken werden gebouwd door De Goede Werkmanswoning in de jaren 1970-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"