st001139: Vereniging Milieudefensie.
"Een sticker verdeeld door de Vereniging Miliedefensie Nederland. Tekst: Niks weggooien, STATIEGELD ! Vereniging Milieudefensie, Postbus 20050, 1000 HB Amsterdam FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"