te002248: Geld op het menu - van den Bergh, Jan
"Tekening van Jan van den Bergh. Illustratie verschenen in het Aktiedossier 11.11.11 1988. Tekening van een mannetje die rent en een dienblad met geld vastheeft. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"