te002408: Argentina '78 - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een man aan tafel, hij zit met de handen op het hoofd. Voor hem staat een leeg bord. Achter hem hangt een affiche aan de muur van de Fifa World Cup '78. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"