fo019557: Edward Anseele sr.
"Zwart-witfoto van een collage van verschillende foto's van de begrafenis van Edward Anseele. Gent, februari 1938. Verschillende prominenten zijn te zien: Louis de Brouckère, Camille Huysmans, Paul-Henri Spaak, Achille Delattre, August Balthazar, Frans Toch, Edward Anseele jr. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"