af005739: John Heartfield: fotomontage. Een tentoonstellingstrein in 9 stations - CSC-Vormingswerk; Leunens, Patrick
"Affiche uitgegeven in 1996 door CSC-vormingswerk voor de tentoonstelling ‘John Heartfield: fotomontage”. Bijschrift: Galerie Bilderwelt, Berlijn. John Heartfield, Krieg! (War), 1941, © VG Bild-Kunst, Bonn, 1996. Tekst: John Heartfield: fotomontage. Een tentoonstellingstrein in 9 stations van 1 t/m 25 maart 1996. Antwerpen Centraal (1 t/m 4 maart) – Hasselt (5 en 6 maart) – Brugge (7 t/m 9 maart) – Gent St.-Pieters (10 t/m 12 maart) – Aalst (13 en 14 maart) – Schaarbeek (15 en 16 maart) – Mechelen (17 t/m 20 maart) – Sint-Niklaas (21 maart) – Leuven (22 t/m 25 maart). Organisatie: AMSAB en CSC-Vormingswerk. Inlichtingen & reservaties: tel.: 02/512.15.20 – fax: 02/548.34.78. V.u.: Patrick Leunens, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"