fo014211: Betoging LIP - Pans, Frans
"© Amsab-ISG Zwart-witfoto van een betoging n.a.v de staking in LIP (uurwerkenfabriek) te Besançon in Frankrijk, jaren 1970. Op de achtergrond een spandoek met opschrift: il manifesto per il comunismo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"