af014340: Jos De Buck - SP; Nelissen, Mark (1994)
"Affiche uitgegeven in 1994 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen in Schoten. Afbeelding: zwart-witfoto van Jos De Buck. Tekst: JOS DE BUCK 27STE KANDIDAAT LIJST 11 SP. KIEZEN VOOR ELKAAR. Vrij van zegel – Gemeenteraadsverkiezingen – 9.10.1994 – V.U.: Mark Nelissen, Lariksdreef 57, Schoten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"