fo031006: De Krikskes - Mandolineclub De Krikskes
"Zwart-witfoto, van de groep De Krikskes aan een lange tafel tijdens een vakantiekamp in Zandvliet. Lode Van Hauwaert en Emilie Van Oeckel zitten aan de kop van de tafel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"