031.00440: Stukken betreffende A.B.V.V.-Moeskroen: grensarbeid, financiën B.S.P.-afdeling Menen - BWP-federatie Menen-Kortrijk; BSP-federatie Menen-Kortrijk
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Menen; Biografie: BWP-federatie Kortrijk-Menen is de regionale federatie van de Belgische Werkliedenpartij (BWP) van Zuid-West-Vlaanderen. Na de Tweede Wereldoorlog werd ze heropgericht als federatie van de Belgische Socialistische Partij (BSP).Biografie: Na de Tweede Wereldoorlog werd de BWP-federatie Menen-Kortrijk heropgericht als federatie van de Belgische Socialistische Partij (BSP). Ze besloeg het arrondissement Kortrijk (waartoe tot 1968 ook Moeskroen behoorde) en had haar zetel te Menen. Level of description: Item; Series: 031: Archief van BWP-federatie Menen-Kortrijk en haar opvolger BSP-federatie Menen-Kortrijk"