fo023421: Machelen, Chamebel - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van het interieur, stilstaande niet werkende machines van het ramenbedrijf Chamebel in Machelen. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"