fo012447: Viering van de 100ste verjaardag van de Socialistische Internationale
"Zwart-witfoto van v.l.n.r. Victor Larock, Jos Van Eynde, A. Carthy en Bruno Pittermann op de viering van de 100ste verjaardag van de Socialistische Internationale, 2 september 1964. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"