pk002991: 11.11.11. Moeder en kind, Tanzania - Peeters, Dirk
"Een dubbele prentbriefkaart uitgegeven door 11.11.11 als wenskaart. Afbeelding: een kleurenfoto van een moeder met haar kind. Tekst achterzijde: Moeder & Kind - Tanzania © Dirk Peeters. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"