vlt000073: Beeld van een vrouw
"Vaandeltop: een ronde blauwe bol met daarop een beeld van een vrouw (Marianne). Zij heeft beide armen in de hoogte en in de rechterhand houdt zij een rode vlag. ;Zij draagt een goudkleurige jurk met rode ceintuur en een rode muts. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"