pk002926: The Fruitman, Marrakesh, Marocco - De Clercq, Marc
"Een prentbriefkaart, reproductie van een foto met de afbeelding van een man in zijn fruitwinkeltje. Fotograaf Marc De Clerq. Tekst achterzijde: The Fruitman, Marrakesh, Marocco. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"