Lenin : een stap voorwaarts twee stappen terug ; Rosa Luxemburg : organisatievraagstukken van de russiese sociaaldemokratie ; Lenin : een antwoord van N. Lenin aan Rosa Luxemburg - Lenin, Vladimir Iljitsj; Luxemburg, Rosa (Nijmegen: SUN, 1971)
"Lenin ; met een kritiek van Rosa Luxemburg Bibliotheek François Vercammen"