te002524: Wat doen we met Zaïre...? - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1993. Tekening van meneer Derijcke en meneer Claes. Terwijl meneer Derijcke de schoenen poetst van meneer Claes vraagt hij; Wat doen we met Zaïre..? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"