fo035545: Agalev/Groen - Verstraeten, Davy
"Zwart-witfoto genomen tijdens een Jong-Agalev-congres te Antwerpen op 19 december 1998. Met links, onder andere, Martijn Vandenbroucke. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"