fo001777: Arbeidersolympiade - Fachgruppe - VI Amerlingstrasse 1 (1931)
"Zwart-witfoto van de atleten die marcheren door de straten tijdens de Arbeidersolympiade te Wenen. 1931. Fotopostkaart. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"