Progressive Russische Kunst : der Aufbruch bis 1930 : Lev Nusberg und die Moskauer Gruppe "Bewegung" (Köln: Gmurzynska, 1973)
"Catalogus bij de tentoonstelling in galerij Gmurzynska in Keulen van 29 maart tot einde mei 1973"