af002150: SP Kamer Gilbert Temmerman - SP Gent
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Socialistische Partij (SP) Gent voor de parlementsverkiezingen. Tekst: SP Kamer Gilbert Temmerman. Parlementsverkiezingen 13 december 1987. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"