Punten en lijnen in het landschap - Hermy, Martin; De Blust, Geert; Slootmaekers, Marc ([Antwerpen]: Stichting Leefmilieu; Brugge: Marc Van de Wiele; Haarlem: Schuyt & Co, 1997)
"Publicatie uitgegeven in samenwerking met Natuurreservaten, WWF-België en het Instituut voor Natuurbehoud"