fo008530: 70 jaar CMB - Van Obberghen, Roger
"Zwart-witfoto van een deelnemer aan het 46ste statutair congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in het teken van 70 jaar CMB in Brussel, 25 tot 27 april 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"