Invloed van jongerenafdelingen op moederpartijen : een onderzoek naar invloed van de Jongsocialisten op de (Belgische) Socialistische Partij in de periode 1970-1988 - Vanden Berghe, Stijn (Gent: Hogeschool Gent, 2005)
"Stijn Vanden Berghe Scriptie Hogeschool Gent"