Antwerpen = Amerika, Red Star Line, een nieuwe toekomst tegemoet - Vervoort, Robert; Caestecker, Frank; Saerens, Lieven (Antwerpen: Pandora, 2005)
"Robert Vervoort, Frank Caestecker, Lieven Saerens...et al."