fo028931: Concessions à perpétuité - Delius, Charles
"Zwart-witfoto van een kamer, graftombe, met honderden schedels en beenderen van overledenen. Jaren 1920. Charles Delius. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"