hs000152: Du Noir au Blanc, houtsnede nr. 17/60 - Masereel, Frans (Du noir au blanc = Von Schwarz zu Weiss, 1939)
"Houtsnede nr. 17 uit een reeks van 60, getiteld Du Noir au Blanc. Zie ook: hb000152 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"