fo013134: Bestuur SVV-afdeling Menen
"Zwart-witfoto van het bestuur van de Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV) in Menen in december 1937. Groepsfoto met o.a.1e rij midden: Sirène Blieck en Riga Christiaens. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"