Blijde jeugd : liederenbundel van de Arbeiders Jeugd-Centrale : 1ste bundel
"Deze brochure bevat partituren van volgende liederen:Gij, blijde jeugd !Aan het jonge volkDuinliedHet lied der armenZonneliedKleine kleutersSlaapliedjeDe boodschap op de heiDie winter is verganghenDes winters, als het regent'k Zag twee beren'k Heb mijn wagenBibliotheek Camille Huysmans"