Uit de redevoering over de rol van de Communistische Partij - Lenin, Vladimir (Over de eenheid van de internationale communistische beweging)
"Toespraak op het Tweede Congres van de Communistische Internationale van 19 juli-7 augustus 1920 W.I. Lenin"