fo021150: Schoolkolonie
"Zwart-witfoto van kinderen, meisjes, in een grote zaal, tijdens het kijken naar een film op een schoolkolonie, augustus-september 1929. Opschrift achteraan: Camp fillettes. Séance de cinéma. Colonie scolaire. Août Septembre 1929. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"