te004353: Nog iets over luchtbombardementen - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/02/11))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend twee personen die vluchten voor de luchtbombardementen. Illustratie bij de tekst van Gaston Crommen over de luchtbombardementen in Abessinië, gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 11 februari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"