fo027708: NCOS project 1431 - Verbetering van de voeding en voedingsgewoonten voor Guatemalteekse vluchtelingen, Mexico - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1431; Kleurenfoto, van de groep die gesprekken over hygiëne, gezondheid en voeding meevolgt. NCOS project 1431 - Verbetering van de voeding en voedingsgewoonten voor Guatemalteekse vluchtelingen, 1984-1987, Mexico. Een realisatie van Vredeskomitee De Haan. Land/Regio: Mexico; Code: MEXICO/84; Projectnaam: Verbetering van de voeding en voedingsgewoontes voor Guatemalteekse vluchtelingen; Series: Projectnummer: 1431; Land/Regio: Mexico; Code: MEXICO/84; Projectnaam: Verbetering van de voeding en voedingsgewoontes voor Guatemalteekse vluchtelingen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"