sch000207: Man met baard - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Geschilderd portret van een man met een rosse baard. Linksonder signatuur DL en datum november 1982. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"