b001401: Portret Edward Anseele sr.
"Ingelijste linoleumsnede van het portret van Edward Anseele sr., onderaan rechts staan de initialen van de vervaardiger: 'D.P' .Het materiaal linoleum werd hier behouden als resultaat, niet als medium om de snede af te drukken. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"