Normaal en abnormaal in het sexuele gedrag - Kinsey, Alfred C.; Maks, S.A (Amsterdam: COC, 1954)
"Fonds Suzan Daniel (FSD)Op titelpagina : Overduk met toestemming van de auteurs uit Psychosexual Development in Health and disease New York, Grune and Stratton, 1949"