af009683: Nationale MJA sportdag - Levake; MJA; FROS; Bloso; Jeugdhuis Sojo; Janssens, Pierre
"Affiche van Levake uitgegeven in 1980 door de Mutualiteit der Jonge Arbeiders (MJA) voor een sportdag. Afbeelding: lopers. Tekst: M.J.A. - F.R.O.S. - B.L.O.S.O. - j.h. SOJO. Zaterdag 27 september 1980 aanvang 09.00 uur te Kessel-Lo in het Sportcentrum & Gemeentepark nationale MJA sportdag. Verant. Uitg. Pierre Janssens St. Jansstraat 32-38 1000 Brussel. Vrij van zegel Art 198/1. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"