Europa kiest zijn parlement - Davis, Peter; Gresch, Norbert; Hinckxt, Jacques (Luxembourg: Bureau voor officiële publicaties van de Europese Gemeenschappen, 1979)
"Redactie: Peter Davis, Norbert Gresch, Jacques Hinckxt... et al."