fo023375: Wortel, Kolonie - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een man die uit 1 van de kamertjes van de Wortel-kolonie in Wortel komt, dit is een gevangeniscomplex dat in de 19de eeuw werd gebouwd voor landlopers. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"