Werkstaking en lock-out in Duitschland : hunne krachten, rechten en uitslagen : eene reeks voordrachten, gegeven in de Brusselsche Université Nouvelle (2e brochuur) - Bernstein, Eduard (Gent: Volksdrukkerij, 1909)
"door Edward Bernstein"